Voor verwijzers

U kunt als verwijzer op de volgende manieren contact opnemen met VOSERGO Ergotherapiepraktijk voor verwijzing of overleg:

  • Direct contact opnemen met de praktijk via 06-11744156. Tijdens behandelingen kan ik de telefoon echter niet opnemen. Wanneer u de voicemail inspreekt bel ik u zo spoedig mogelijk terug. 
  • Een e-mail sturen naar info@vosergo.nl of via zorgmail: vosergoergotherapiepraktijk
  • De verwijzing per post sturen naar: VOSERGO Ergotherapiepraktijk, Zonstraat 5, 7553 DV  Hengelo.

 

Vanaf 1 augustus 2021 zal ik enkel nog als kinderergotherapeut werkzaam zijn. Het is daarom niet meer mogelijk om volwassenen door te verwijzen naar de praktijk.


Sinds januari 2012 is Directe Toegankelijkheid Ergotherapie (DTE) van toepassing. Er is daarom geen verwijzing meer nodig om te kunnen starten met de therapie. In sommige gevallen kan het wenselijk / noodzakelijk zijn alsnog een verwijzing  mee te sturen of op te vragen. Indien u als arts (nog) niet beschikt over een verwijsformulier is het mogelijk om deze hier te downloaden. Een verwijsbrief moet minimaal voorzien zijn van NAW gegevens, BSN, verzekeringsgegevens, diagnose(s), algemene hulpvraag en moet voorzien zijn van uw handtekening.

Tel: 06 - 11 74 41 56

Mail: info@vosergo.nl

Verwijsformulier Vosergo
PDF – 1,7 MB 576 downloads